Dränering i Hovås, Göteborg

Vi är en byggfirma med lång erfarenhet av branschen och kunskapen som krävs för att renovera och dränera alla fastighetstyper – från sommarstugor och villor till större hyresfastigheter, 2-plansvillor och kommersiella fastigheter. Med oss blir det enkelt att genomföra både dränering såväl som mögelutredning och fuktsanering.

Dränera Hus & Källare

Kontakta vår erfarna hantverkare idag för en dränering i Göteborg. Snabb och effektiv dränering som håller länge!

Grundisolering av Husgrund

Funderar ni på att utföra en grundisolering av er husgrund eller källare? Vi är rätt val för jobbet!

Mögel- & Fuktsanering

Bor du i Hovås med omnejd och vill ha hjälp med din fuktutredning? Då är det bara att du slår oss en signal.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Vattenskador & Läckage

  Minska fukt- & luktproblem med smart avrinning för att leda bort dagvatten.

  Fuktkontroll & Sanering

  Behöver ni kontrollera eller sanera fukt i källaren?

  Ventilation i Källaren

  Installation av ventilation i källaren ger bra luftcirkulation inomhus.

  Dränering & Isoleringar i Hovås, Göteborg Vi har tidigare arbetar i Askim, Brottkärr, Uggledal, Skintebo, Hagen, Årekärr, Lindås, Spårhaga, Fässberg & Backa.

  Skräddarsydda lösningar efter din fastighets förutsättningar

  Vi har stor förståelse för allas unika önskemål och behov. Trots våra praktiska och populära helhetslösningar kan vi således ändå sätta ihop en skräddarsydd lösning som är framtagen med kundens idéer och åsikter i fokus. Du väljer själv vilken av våra lösningar som passar bäst. Du kan alltid ta hjälp med rådgivning och vägledning av våra ordningsamma och pålitliga entreprenörer.

  Bekymmersfri källarrenovering med totalentreprenad

  Du kan vara säker på att du alltid får en bekymmersfri och bekväm renovering när du väljer vår byggfirma i Hovås. Våra hantverkare är kompetenta, serviceinriktade och kan ta fram skräddarsydda lösningar utifrån just din fastighets behov och förutsättningar. Anlita oss för dränering, isolering av husgrund, fuktsanering, fuktutredning, sanering av svartmögel, mögelutredning och mycket mer.

  Vi utför dräneringar som håller länge

  En dränering kostar både tid och pengar. Därför är det viktigt att den blir utförd korrekt och att du får ett resultat som du kan vara stolt över. Vi erbjuder fackmannamässigt utförda dräneringar i Hovås, Göteborg, Askim, Brottkärr, Uggledal, Skintebo, Hagen, Årekärr, Lindås, Spårhaga, Kungsbacka, Fässberg, Backa, Kännebäck, Åkered, Önnered, Järnbrott, Mölndal och Lindom. Boka en gratis offert från oss idag!

  Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa dräneringsprojekt!


   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-555 89 64
   Mail: offert@draneringsfirma.se

   Vanliga frågor inom dränering Här följer svar på några av de vanligaste frågorna människor ställer till oss.

   Kan jag få ROT-avdrag för en dränering?

   Ja, om du är privatkund och vill dränera din bostad så är det en tjänst som ger dig rätt till ROT-avdraget. Om du är osäker på vad som gäller i ditt fall kan du alltid höra av dig till oss så reder vi ut vad som gäller i ditt fall.

   Vad betyder det att ni ger totalentreprenad?

   Totalentreprenad innebär att en bygg- eller markentreprenör tar helhetsansvaret över ett byggprojekt. Detta ska inkludera eventuella VVS-tjänster. Det är tveklöst det enklaste sättet för dig som kund då du slipper bolla med olika hantverkare och entreprenörer.

   Får jag garanti för en dränering?

   Självklart. Du får kvalitetsgaranti samt nöjd kundgaranti. Vi arbetar dessutom aktivt med uppföljningar så om vi utfört en dränering, källarrenovering eller någon annan typ av marktjänst åt dig så kommer vi vid ett senare tillfälle att kvalitetssäkra resultatet.

   Vad innebär en grundisolering?

   En grundisolering är en isolering av husgrunden. Vi använder oss av Isodrän som är en kapillärbrytande och värmeisolerande dräneringsskiva. Den fungerar som ett extra skydd för din husgrund och dränerar och torkar ut husgrundens vägg.

   Kontakta oss idag! Kontakta våra projektledare för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa dräneringsprojekt!


    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-555 89 64
    Mail: offert@draneringsfirma.se

    Offert? Klicka här